Parhus – Dalsjöfors

Hyveln Viran AB

Byggnation av parhus i Dalsjöfors utanför Borås

När vi bygger hus är vårt mål är att leverera den bästa lösningen till varje kund. Alla som köper hus har unika behov och som totalentreprenör är det viktigt att ha en nära relation till kunden. Våra kunniga hantverkare tar er tryggt genom hela processen, från planering till slutbesiktning.

 

Parhuset i Dalsjöfors påbörjades hösten 2017 då vi tog fram ritningar för projektet. Att bygga hus är ett av livets största investeringar och därför är varje detalj viktig. Under projektets gång har vi haft möjlighet att påverka val av konstruktion och material. På så sätt har vi fått fram maximal boyta på ett kostnadseffektivt sätt.

 

Resultatet är ett funktionellt och yteffektivt parhus i modern tappning. Båda delarna av huset rymmer fyra sovrum vardera och köket har en central placering med öppen planlösning mot vardagsrum och direktkontakt med uteplats.

 

Vi är stolta över förtroendet att bygga detta hus med totalentreprenad där vi gått från planering till slutbesiktning. Under 2019 har vi fler totalentreprenader inplanerade.

 

Ska du bygga hus i Borås?

Drömmer du också om att bygga hus med din egna personliga stil och prägel? I så fall har du kommit rätt.

 

Vi Bygg i Borås kan hjälpa dig bygga ditt drömhus. Vi bygger lösvirkeshus, trähus, modulhus och helt skräddarsydda lösningar. För oss är det viktigt att du känner dig trygg under hela byggprocessen. Därför hjälper vi dig med allt från myndighetskontakter till slutbesiktning.

 

Totalentreprenad är det vanligaste och säkraste sättet vid nybyggnation. Det innebär att vi skriver ett kontrakt med dig där vi ansvarar för alla underentreprenörer och ser till så att allt går rätt till kring bygget. För dig som kund är det tryggt att veta att du kan vända dig till oss med dina frågor och att vi alltid kvalitetssäkrar våra arbeten.

 

Kontakta oss om du vill veta mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig att bygga hus.


ÅR
2018-04

ORT
Dalsjöfors

Vad kan vi hjälpa dig med?

Kontakta oss på nedan uppgifter.