Sök jobb som snickare hos Vi Bygg

Som snickare på Vi Bygg erbjuds du en organisation med goda värderingar och en stark vilja att lyckas. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare en spännande arbetsmiljö med varierande arbetsuppgifter och goda möjligheter till utveckling. Hos oss kommer du möta många olika sorters utmaningar och i takt med att du blir varm i kläderna får du möjlighet att ta större ansvar.

 

Vi tror att möjligheten att påverka sin utveckling och få större ansvar bidrar till att vi har många nöjda och stolta medarbetare.

 

För att kunna fortsätta växa och möta den ökade efterfrågan så söker vi nu fler duktiga och engagerade snickare i Västra Götaland. Hos oss blir du del av ett team med gott kamratskap och bra stämning.

Rollen som snickare hos oss

Som snickare på Vi Bygg får du ett varierande arbete eftersom vi jobbar med allt från nyproduktion och ombyggnation till renovering i både små och stora projekt. Eftersom arbetet innefattar skräddarsydda lösningar krävs det att du som person är självgående, ansvarsfull och noggrann. Vi värdesätter att du har ordningssinne och lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Du är flexibel och kan jobba både ensam och i team. Vi verkar för en god och säker arbetsmiljö där arbetet bedrivs både självständigt och i små och stora arbetslag.

 

Det vi söker hos våra snickare:

  • Vi söker dig som har erfarenhet inom bygg och tidigare har arbetat som snickare. Du är ansvarstagande, lyhörd och kvalitetsmedveten samtidigt som du driver projekten framåt och har förmågan att hålla många bollar i luften.
  • Du ser dig som problemlösare och tar gärna egna initiativ.
  • Du trivs med att jobba mot uppsatta mål och fixar att arbeta under tidspress.
  • Du är noggrann både med tider och säkerhet
  • Du är positiv och bidrar till god laganda.
  • Du är kommunikativ och behärskar svenska i tal och skrift.
  • B-körkort är ett krav.

 

Välkommen med din ansökan snarast.
Urval och tillsättning sker löpande.

 

Kontaktpersoner

Vill du veta mer om tjänsten?
Vänligen kontakta oss på 033-414 600.

 

Ytterligare information

Anställningen är en provanställning om 6 månader på heltid.
Resor förekommer.
Vi Bygg har kollektivavtal med Byggnads.

 

 

Telefon

033 41 46 00

Adress

Energigatan 15B
434 37 Kungsbacka