Sök jobb som Platschef hos Vi Bygg

Vi Bygg AB är ett byggbolag som siktar högt inför framtiden.
Under 2021 blev vi utsedda till Gasellföretag av Dagens Industri, detta tack vara vår starka tillväxt samt goda affärer.

 

För att nå våra högt uppsatta mål behöver vi nu stärka vår personalstyrka med en arbetsledare. Här får du chansen att jobba på ett spännande företag med stor möjlighet att påverka och korta beslutsvägar.

Om tjänsten som platschef

I rollen som platschef hos oss kommer du bland annat planera, styra och samordna både egen personal och underentreprenörer.

 

En viktig del av ditt ansvar är att tillsammans med dina medarbetare nå uppsatta mål gällande bland annat tidsplaner, inköp, ekonomi och säkerhet.

 

Du ansvarar även för att upprätta arbetsberedningar över olika arbetsmoment och du ser till att dessa utförs säkert och så effektivt som möjligt.

 

För att lyckas är det viktigt att du planerar produktionen och skapar ett gott samarbete.

 

Vi söker dig som…

 

…genom ditt ledarskap inspirerar och coachar dina medarbetare så ni når uppsatta mål. Din kommunikativa förmåga är hög och får alla att arbeta mot samma mål.

 

Du bidrar till en god stämning och har samtidigt förmåga att fatta snabba beslut och vara en problemlösare. Rollen har många kontaktytor, och under en vanlig arbetsdag har du många och täta kontakter med dina underentreprenörer, och leverantörer.

 

Framförallt är det viktigt att du som ledare är engagerad och har förmågan att se och ta tillvara på den yrkeserfarenhet som finns hos dina medarbetare.

 

Formella krav

 

Relevant branscherfarenhet

 

Kännedom om gällande lagar och branschregler

 

Ledarerfarenhet

 

Utbildning inom bygg

 

B-körkort

 

Datorvana

 

 

Vi Bygg är medlem i Byggföretagen.

Vi erbjuder en heltidstjänst med fast månadslön.

 

Ansökan med CV och personligt brev skickas till
info@vi-bygg.se

Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på 033 – 41 46 00.

Telefon

033 41 46 00

Adress

Energigatan 15B
434 37 Kungsbacka